Loading the content...
Navigation

Ceanothus ‘Victoria’

< Retour

produits connexes

Quick View

Ceanothus ‘Burkwoodii’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus 'Burkwoodii', deze amerikaanse sering of sikkelbloem is een middelgrote, breedgroeiende Ceanothus, de struik bloeit met helderblauwe bloemen die prachtig contrasteren met de donkergroene bladeren. De bloeiperiode is van augustus tot september, deze amerikaanse sering bloeit op het hout van vorig jaar. Hij houdt van een standplaats in volle zon of lichte schaduw en doet het goed in alle grondsoorten die niet te voedselrijk en nat zijn.

Quick View

Ceanothus ‘Concha’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus Concha', deze amerikaanse sering of sikkelbloem is een grote, dicht vertakte Ceanothus, de struik bloeit met donkerblauwe bloemen die prachtig contrasteren met de donkergroene bladeren. De bloeiperiode is van mei tot juni, deze amerikaanse sering bloeit op het hout van vorig jaar. Hij houdt van een standplaats in volle zon of lichte schaduw en doet het goed in alle grondsoorten die niet te voedselrijk en nat zijn.

Quick View

Ceanothus ‘Emily Brown’

CONTENT co. 2l.

Laagblijvende struik beschutte standplaats. De hoogte na 10 jaar is 50 cm. De bloemkleur is donkerblauw. Deze plant is matig winterhard. De bloeiperiode is april - mei.

Quick View

Ceanothus ‘Millerton Point’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus thyrs. 'Millerton Point', deze wintergroene amerikaanse sering is een middelgrote tot grote, breed uitgroeiende struik die overvloedig bloeit met witte bloemen, van mei tot juni. Deze sering heeft groene, glanzende bladeren, houdt van een standplaats in de volle zon.

Quick View

Ceanothus ‘Autumnal Blue’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus 'Autumnal Blue'is een wintergroene struik voor een beschutte standplaats. De hoogte na 10 jaar is 150 cm. De bloemkleur is donkerblauw. De bloeiperiode is juni - augustus. Deze plant is matig winterhard. Nederlandse naam: Amerikaanse sering.

Quick View

Ceanothus pallidus ‘Marie Simon’

CONTENT co. 2l.

De Amerikaanse sering Ceanothus pallidus ‘Marie Simon’ kenmerkt zich door de roze tot licht roodpaarse bloemkleur. Deze cultivar heeft een opgaande vorm, wordt hoger dan de overige in zijn soort en is ontzettend rijk bloeiend in de zomer.

Quick View

Ceanothus arboreus ‘Trewithen Blue’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus arboreus Trewithen Blue of Amerikaanse sering is een matig winterharde heester, die overvloedig bloeit met zachtblauwe bloemtrossen. De heester is een groenblijvende plant, die in de volle grond tot 4 meter hoog kan worden. De plant kan ook als kuipplant worden gehouden, en moet dan in de winter op een koele plek binnen worden gezet. In de volle grond moet deze heester, vanwege zijn matige winterhardheid, bij vrieskou worden afgedekt. Maar ook dan kan er vorstschade optreden. De plant is geschikt als leiplant tegen een muur of schutting of als solitair achter in de border.

Quick View

Ceanothus ‘Blue Mound’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus 'Blue Mound', deze amerikaanse sering of sikkelbloem is een middelgrote, breedgroeiende Ceanothus, de struik bloeit met helderblauwe bloemen die prachtig contrasteren met de donkergroene bladeren. De bloeiperiode is van mei tot juni, deze amerikaanse sering bloeit op het hout van vorig jaar. Hij houdt van een standplaats in volle zon of lichte schaduw en doet het goed in alle grondsoorten die niet te voedselrijk en nat zijn.

Quick View

Ceanothus ‘Italian Skies’

CONTENT co. 2l.

Ceanothus 'Italian Skies', deze wintergroene amerikaanse sering of sikkelbloem is een middelgrote Ceanothus, de struik bloeit met azuurblauwe bloemen en donkergroene bladeren. De bloeiperiode is van mei tot juni, deze amerikaanse sering bloeit op eenjarig hout. Hij houdt van een standplaats in volle zon of lichte schaduw en doet het goed in alle grondsoorten die niet te voedselrijk en nat zijn.

Quick View

Ceanothus impressus ‘Cool Blue’ (‘Huico02’PBR)

CONTENT co. 2l.

Zilverbont blad; compacte, opgaande groeiwijze; vrij winterhard,  De hoogte na 10 jaar is 75 cm. De bloemkleur is bleek blauw. De bloeiperiode is mei - juni. Deze plant is goed winterhard.

Back to top