Loading the content...
Navigation

Aronia Autum Magic

< back

related products

Quick View

Aronia melanocarpa

CONTENT co. 3l.

Aronia melanocarpa in het nederlands appelbes genaamd, is een bladverliezende struik met een compacte, zuilvormig opgaande habitus. De bladeren zijn omgekeerd eivormig, donkergroen en glanzend, licht getand en de onderzijde is grijsgroen, in de herfst kleurt het blad oranjerood. Deze appelbes bloeit in mei en juni, met witte bloemen in dichte tuilen, later gevolgd door glanzende zwarte bessen. Aronia melanocarpa houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Quick View

Aronia melanocarpa ‘Professor Ed’

CONTENT co. 3l.

Schitterende Zwarte Chokeberry van professor Edward Hasselkus. Deze plant heeft kleine, glanzende bladeren  en kleine witte bloemen in de vroege zomer. De mooie paars-zwarte bessen vallen mooi op tegen de wijnrode bladeren vallen.

Quick View

Aronia arbutifolia ‘Briljant’

CONTENT co. 3l.

Aronia arbutifolia 'Brilliant', in het nederlands rode appelbes genaamd, is een bladverliezende struik met een compacte, zuilvormig opgaande habitus. De bladeren zijn omgekeerd eivormig, donkergroen en glanzend, licht getand en de onderzijde is grijsgroen, in de herfst kleurt het blad vurig rood. Deze appelbes bloeit in mei en juni, met witte tot witrozige bloemen, later gevolgd door glanzende rode bessen. Aronia arbutifolia'Brilliant' houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Back to top