Loading the content...
Navigation

Sambucus nigra ‘Black Tower’ (‘Eiffel 1’PBR)

< back

related products

Quick View

Sambucus nigra ‘Black Beauty’ (‘Gerda’PBR)

CONTENT co. 3l.

Sambucus Nigra 'Black Beauty'('Gerda'PBR), in het nederlands de paarse vlier genoemd is een middelgrote bladverliezende boom met een rond opgaande vorm en op latere leeftijd een brede kroon met afhangende takken. Het geveerde blad is samengesteld uit donkere paarse elliptische deelblaadjes met gekartelde rand. In mei en juni bloeit deze zwarte vlier met grote naar citroen geurende rozewitte bloemtuilen, in de herfst gevolgd door eetbare zwarte bessen. Sambucus nigra'Black Beauty'('Gerda'PBR) houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Quick View

Sambucus racemosa ‘Plumosa Aurea’

CONTENT co. 3l.

Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' of trosvlier heeft prachtig goudkleurig ingesneden blad. De bloei van Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' met ronde pluimen vindt plaats in de periode april-mei. Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' wordt ongeveer 200 tot 300 cm hoog. De standplaats van Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' dient zonnig tot schaduw te zijn.

Quick View

Sambucus nigra ‘Black Lace’ (‘Eva’PBR)

CONTENT co. 3l.

Sambucus Nigra 'Black Lace'('Eva'PBR), in het nederlands de rode peterselie vlier genoemd is een middelgrote bladverliezende boom met een rond opgaande vorm en op latere leeftijd een brede kroon met afhangende takken. Het diep ingesneden blad is diep paarsrood tot bijna zwart en doet sterk denken aan dit van de japanse esdoorn. In juni en juli bloeit deze vlier met grote geurende rozewitte bloemtuilen, in de herfst gevolgd door eetbare paarszwarte bessen. Sambucus nigra'Black Lace'('Eva'PBR) houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Quick View

Sambucus nigra ‘Serenade’ (R)

CONTENT co. 3l.

Sambucus nigra 'Serenade'  is een bronsbruine vlier met eetbare bloemen en vruchten. Bloemen zijn bleekroze van kleur die in mei juni bloeien. De plant is zeer winterhard.
Back to top