Loading the content...
Navigation

Sambucus racemosa ‘Plumosa Aurea’

< back

related products

Quick View

Sambucus nigra ‘Serenade’ (R)

CONTENT co. 3l.

Sambucus nigra 'Serenade'  is een bronsbruine vlier met eetbare bloemen en vruchten. Bloemen zijn bleekroze van kleur die in mei juni bloeien. De plant is zeer winterhard.
Quick View

Sambucus nigra ‘Black Tower’ (‘Eiffel 1’PBR)

CONTENT co. 3l.

Deze zwartbladige vlier heeft een zuilvormige groeiwijze. Schitterende kolom, ideale plant voor de kleinere tuin. Wij zijn gek op zwarte vlieren, vooral als ze in het voorjaar met grote roze bloemschermen bloeien! in de nazomer dikke trossen met vlierbessen. Deze vlier is sterk en groeit op alle grondsoorten.

Quick View

Sambucus nigra ‘Black Beauty’ (‘Gerda’PBR)

CONTENT co. 3l.

Sambucus Nigra 'Black Beauty'('Gerda'PBR), in het nederlands de paarse vlier genoemd is een middelgrote bladverliezende boom met een rond opgaande vorm en op latere leeftijd een brede kroon met afhangende takken. Het geveerde blad is samengesteld uit donkere paarse elliptische deelblaadjes met gekartelde rand. In mei en juni bloeit deze zwarte vlier met grote naar citroen geurende rozewitte bloemtuilen, in de herfst gevolgd door eetbare zwarte bessen. Sambucus nigra'Black Beauty'('Gerda'PBR) houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Quick View

Sambucus nigra ‘Black Lace’ (‘Eva’PBR)

CONTENT co. 3l.

Sambucus Nigra 'Black Lace'('Eva'PBR), in het nederlands de rode peterselie vlier genoemd is een middelgrote bladverliezende boom met een rond opgaande vorm en op latere leeftijd een brede kroon met afhangende takken. Het diep ingesneden blad is diep paarsrood tot bijna zwart en doet sterk denken aan dit van de japanse esdoorn. In juni en juli bloeit deze vlier met grote geurende rozewitte bloemtuilen, in de herfst gevolgd door eetbare paarszwarte bessen. Sambucus nigra'Black Lace'('Eva'PBR) houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Back to top