Loading the content...
Navigation

Physocarpus ‘Lady of Red’ (‘Tuilad’PBR)

< zurück

Verwandte Produkte

Quick View

Physocarpus ‘Diable d’Or’ (R)(‘Mindia’PBR)

INHALT co. 3l.

Physocarpus opulifolius 'Diable D'Or'(R)('Mindia'PBR) is een middelgrote bladverliezende blaasspirea. Het is een meerstammige struik met opgaande en gespreide habitus, maar compacter en verfijnder van vorm dan de soort. De bladeren zijn drielobbig, in de lente bronskleurig, oranjegetint, getand en evolueren naar purper in de volle zomer om in de herfst donkerrood af te vallen. Deze blaasspirea bloeit van mei tot juli met witte, tot rozewitte geurende bloemen in tuilen die bijen en vlinders aantrekken. Physocarpus op.'Diable d'or' houdt van een standplaats in volle zon of gedeeltelijke schaduw.

Quick View

Physocarpus opulif. ‘Dart’s Gold’

INHALT co. 3l.

Physocarpus opulifolius 'Dart's Gold'is een middelgrote bladverliezende blaasspirea. Het is een meerstammige struik met opgaande en gespreide habitus, maar compacter en verfijnder van vorm dan de soort. De bladeren zijn drielobbig, heldergeel tot goudgeel, getand en evolueren naar geelgroen in de volle zomer om in de herfst, geel tot bronskleurig af te vallen. Deze blaasspirea bloeit van mei tot juli met witte, tot rozewitte geurende bloemen in tuilen die bijen en vlinders aantrekken. Physocarpus op.'Dart's Gold' houdt van een standplaats in volle zon of gedeeltelijke schaduw, goed doorlatende, humusrijke bodem met een voorkeur voor licht zure grond. De plant is goed winterhard.

Quick View

Physocarpus ‘Diabolo’ (PBR)

INHALT co. 3l.

Physocarpus opulifolius 'Diabolo' (PBR) is een middelgrote bladverliezende blaasspirea. Het is een meerstammige struik met opgaande en gespreide habitus, maar compacter en verfijnder van vorm dan de soort. De bladeren zijn drielobbig, in de lente en zomer, paars, purper, in de herfst worden ze paarsrood met een vleugje brons. Deze blaasspirea bloeit van mei tot juli met witte, tot rozewitte geurende bloemen in tuilen die bijen en vlinders aantrekken. Physocarpus op.'Diabolo' (PBR) houdt van een standplaats in volle zon of gedeeltelijke schaduw, goed doorlatende, humusrijke bodem met een voorkeur voor licht zure grond. De plant is goed winterhard.

Back to top