Loading the content...
Navigation

Sambucus nigra ‘Black Beauty’ (‘Gerda’PBR)

< zurück

Verwandte Produkte

Quick View

Sambucus nigra ‘Serenade’ (R)

INHALT co. 3l.

Sambucus nigra 'Serenade'  is een bronsbruine vlier met eetbare bloemen en vruchten. Bloemen zijn bleekroze van kleur die in mei juni bloeien. De plant is zeer winterhard.
Quick View

Sambucus nigra ‘Black Lace’ (‘Eva’PBR)

INHALT co. 3l.

Sambucus Nigra 'Black Lace'('Eva'PBR), in het nederlands de rode peterselie vlier genoemd is een middelgrote bladverliezende boom met een rond opgaande vorm en op latere leeftijd een brede kroon met afhangende takken. Het diep ingesneden blad is diep paarsrood tot bijna zwart en doet sterk denken aan dit van de japanse esdoorn. In juni en juli bloeit deze vlier met grote geurende rozewitte bloemtuilen, in de herfst gevolgd door eetbare paarszwarte bessen. Sambucus nigra'Black Lace'('Eva'PBR) houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw.

Quick View

Sambucus racemosa ‘Plumosa Aurea’

INHALT co. 3l.

Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' of trosvlier heeft prachtig goudkleurig ingesneden blad. De bloei van Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' met ronde pluimen vindt plaats in de periode april-mei. Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' wordt ongeveer 200 tot 300 cm hoog. De standplaats van Sambucus racemosa 'Plumosa Aurea' dient zonnig tot schaduw te zijn.

Quick View

Sambucus nigra ‘Black Tower’ (‘Eiffel 1’PBR)

INHALT co. 3l.

Deze zwartbladige vlier heeft een zuilvormige groeiwijze. Schitterende kolom, ideale plant voor de kleinere tuin. Wij zijn gek op zwarte vlieren, vooral als ze in het voorjaar met grote roze bloemschermen bloeien! in de nazomer dikke trossen met vlierbessen. Deze vlier is sterk en groeit op alle grondsoorten.

Back to top