Loading the content...
Navigation

Carex ‘Ice Dance’

< Terug naar de vorige pagina

Gerelateerde Producten

Quick View

Carex oshimensis ‘Evergold’

INHOUD co. 2l.

Carex oshimensis Evergold of Zegge is een winterharde siergrassoort. Dit siergras heeft bont blad met de kleuren geel en groen, wat meteen de grootste sierwaarde van de plant is. Leuk is dat het een groenblijvende plant is. Het siergras kan goed in de border geplant worden, het liefst in groepen bij elkaar, waarbij je ongeveer 9 planten per vierkante meter neerzet. Het siergras is dan een bodembedekker.  Carex oshimensis Evergold kan ook prima langs een vijver rand staan en als kuipplant in een pot op het terras. Het siergras wordt 20 tot 30 cm hoog.

Quick View

Carex elata ‘Aurea’

INHOUD co. 2l.

Goudgerande zegge voor vochtige standplaats. De gemiddelde hoogte is 50 cm. De bloemkleur is bruin. De bloeiperiode is mei - juli. Deze plant is goed winterhard.  Nederlandse naam: Zegge.

Quick View

Carex ‘Milk Chocolate’

INHOUD co. 2l.

Carex comans 'Milk Chocolate' is een siergras met aantrekkelijke overhangende glanzende bladeren. De nieuwe bladeren zijn geel tot rood en kleuren bij het verouderen naar bruin. In de herfst worden ze steeds bruinoranje. De bloei is van minder belang en blijft soms achterwege. Verlangt een vochtige maar goed doorlaatbare grond op een warme zonnige plek. Heeft een hekel aan natte winters, vooral bij strenge vorst.

Back to top