Loading the content...
Navigation

Forsythia interm. Golden Times

< Terug naar de vorige pagina

Gerelateerde Producten

Placeholder Quick View

Forsythia interm. ‘Spectabilis’

INHOUD co. 3l.

Forsythia x intermedia 'Spectabilis, deze reeds uit 1908 daterende soort van het Chinees klokje heeft een vaasvormige en licht treurende vorm, hij bloeit rijkelijk met heldergele tot diepgele bloemen op het naakte hout in de maand maart en april. De bladeren zijn smal en ovaal van vorm, en bovenaan getand. Deze Forsythia is na meer dan honder jaar nog steeds een van de populairste soorten, hij houdt van een zonnige standplaats en doet het goed in vrijwel iedere goed doorlaatbare grond. Snoeien doe je best direct na de bloei om verjonging en rijke bloei te verzekeren.

Placeholder Quick View

Forsythia interm. ‘Minigold’

INHOUD co. 3l.

Forsythia x intermedia ‘Minigold’, deze dwergsoort van het Chinees klokje heeft een zeer compacte en breed gespreide vorm, hij bloeit rijkelijk met goudgele bloemen op het naakte hout in de maand maart en april. De bladeren zijn geelbont en ovaal van vorm. Deze mini Forsythia houdt van een zonnige standplaats en doet het goed in vrijwel iedere goed doorlaatbare grond. Snoeien doe je best direct na de bloei om verjonging en rijke bloei te verzekeren.

Placeholder Quick View

Forsythia interm. ‘Gold Rausch’

INHOUD co. 3l.

Forsythia x intermedia ‘Goldrausch’, deze nieuwe soort van het Chinees klokje heeft een opgaande en compactere vorm dan de soort, hij bloeit rijkelijk met heldergele tot goudgele bloemen op het naakte hout in de maand maart en april. De bladeren zijn ovaal van vorm, en bovenaan sterk getand, ze hangen bovendien aan mooie rode steeltjes. Deze Forsythia houdt van een zonnige standplaats en doet het goed in vrijwel iedere goed doorlaatbare grond. Snoeien doe je best direct na de bloei om verjonging en rijke bloei te verzekeren.

Placeholder Quick View

Forsythia interm. ‘Lynwood’

INHOUD co. 3l.

Forsythia x intermedia 'Lynwood', deze soort van het Chinees klokje heeft een opgaande en bossige vorm, hij bloeit rijkelijk met heldergele tot goudgele bloemen op het naakte hout in de maand maart en april. De bladeren zijn smal en ovaal van vorm, en bovenaan sterk getand, ze hangen bovendien aan mooie rode steeltjes. Deze Forsythia houdt van een zonnige standplaats en doet het goed in vrijwel iedere goed doorlaatbare grond. Snoeien doe je best direct na de bloei om verjonging en rijke bloei te verzekeren.

Placeholder Quick View

Forsythia ‘Maree d’Or’ (R)(‘Courtasol’PBR)

INHOUD co. 3l.

Forsythia 'Maree d'or'(R)('Courtasol'PBR), deze dwergsoort is een sport van 'Spring Glory', dit chineesklokje heeft een zeer compacte en breed gespreide vorm, hij bloeit rijkelijk met citroengele bloemen op het naakte hout in de maand februari en maart. De bladeren zijn lichtgroen en ovaal van vorm. Deze mini Forsythia houdt van een zonnige standplaats en doet het goed in vrijwel iedere goed doorlaatbare grond. Snoeien doe je best direct na de bloei om verjonging en rijke bloei te verzekeren.

Back to top