Loading the content...
Navigation

Leucothoe walteri ‘Royal Ruby’

< indietro

prodotti correlati

Quick View

Leucothoe walteri

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe walteri  heeft lange, lancetvormig, glanzend groen blad, en verkleurd in de herfst naar wijnrood.  En kan ongeveer 1 meter hoog en breed worden.

Quick View

Leucothoe ‘Scarletta’

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe fontanesiana 'Scarletta' is een laagblijvende, brede en bossige wintergroene heester. Hij bloeit in mei met onopvallende geurige witte bloempjes maar schittert voornamelijk door zijn sierlijke bladeren die eerst bronskleurig rood zijn, later groen worden en in de herfst opnieuw met rode en paarsrode tinten verkleuren. Deze dwergdruifheide houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een frisse, goed doorlaatbare neutrale tot zure grond. Het is een trage groeier, die wel eens via de wortels uitlopers durft te maken, hij behoeft weinig snoei, is goed winterhard en kan gebruikt worden op balkon, terras, in de heidetuin of als snijheester voor bloemschikken.

Quick View

Leucothoe walteri ‘White Water'(R)(‘Howw’PBR)

CONTENUTO co. 2l.

Deze nieuwe Leucothoe wordt zeer gewaardeerd om zijn prachtig getekende blad. Leucothoe 'Whitewater'(R)('Howw'PBR) heeft het hele jaar door schitterend, wit bont blad en 's winters kleurt de plant zelfs naar donker-/purperrood! Zeer winterhard. Standplaats van zon tot schaduw. Whitewater heeft witte bloemen in april-mei. Ook geschikt als patioplant op terras of balkon.

Out of stock Quick View

Leucothoe ‘Lovita’

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe fontanesiana 'Lovita' is een laagblijvende, brede en bossige wintergroene heester. Hij bloeit in mei met onopvallende geurige witte bloempjes maar schittert voornamelijk door zijn sierlijke bladeren die eerst bronskleurig rood zijn, later groen worden en in de herfst opnieuw met rode en paarsrode tinten verkleuren. Deze dwergdruifheide houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een frisse, goed doorlaatbare neutrale tot zure grond. Het is een trage groeier, die wel eens via de wortels uitlopers durft te maken, hij behoeft weinig snoei, is goed winterhard en kan gebruikt worden op balkon, terras, in de heidetuin of als snijheester voor bloemschikken.

Quick View

Leucothoe axillaris ‘Curly Red'(PBR)

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe axillaris 'Curly Red'(PBR) is een leucothoe met een gekroesd blad en een mooie verkleuring in de herfst en winter. Leucothoe axillaris 'Curly Red'(PBR) is wintergroen. De bloemen zijn wit en verschijnen in de maand mei. De bloei is echter niet de belangrijkste sierwaarde van deze heester. Leucothoe axillaris 'Curly Red' kan goed toegepast worden in een heidetuin of oosterse tuin. Ook in een plantenbak op een terras misstaat de plant niet! Uiteindelijk wordt deze mooie bladplant 60 tot 80 cm hoog.

Quick View

Leucothoe ‘Zeblid’

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe fontanesiana 'Zeblid' is een laagblijvende, brede en bossige wintergroene heester. Hij bloeit in mei met onopvallende geurige witte bloempjes maar schittert voornamelijk door zijn sierlijke bladeren die eerst bronskleurig rood zijn, later groen worden en in de herfst opnieuw met rode en paarsrode tinten verkleuren. Deze dwergdruifheide houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een frisse, goed doorlaatbare neutrale tot zure grond. Het is een trage groeier, die wel eens via de wortels uitlopers durft te maken, hij behoeft weinig snoei, is goed winterhard en kan gebruikt worden op balkon, terras, in de heidetuin of als snijheester voor bloemschikken.

Quick View

Leucothoe walteri ‘Rainbow’

CONTENUTO co. 2l.

Leucothoe fontanesiana 'Rainbow' is een bontbladige, brede en bossige wintergroene heester. Hij bloeit in mei met onopvallende geurige witte bloempjes maar schittert voornamelijk door zijn sierlijk gekrulde glanzende bladeren die eerst rood zijn, later groen worden en in de herfst mooi roodpaars verkleuren. Deze druifheide soort houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een frisse, goed doorlaatbare neutrale tot zure grond. Het is een trage groeier, die wel eens via de wortels uitlopers durft te maken, hij behoeft weinig snoei, is goed winterhard en kan gebruikt worden op balkon, terras, in de heidetuin of als snijheester voor bloemschikken.

Back to top